alt-tab doesn't work in gnome classic

Bug #975701 reported by Darxus
56
This bug affects 12 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
compiz (Ubuntu)
Confirmed
Undecided
Unassigned
gnome-panel (Ubuntu)
Confirmed
Undecided
Unassigned

Bug Description

I just installed gnome-panel and switched to gnome classic for the first time on this precise install, and noticed alt-tab does nothing. F11 still works for maximizing windows.

I noticed somebody else found the same problem about half an hour before me: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1953792

I see in system settings / keyboard / shortcuts, under navigation, it does say "switch applications: alt+tab".

Ugh this is driving me nuts.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: compiz 1:0.9.7.2-0ubuntu4
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-21.34-generic 3.2.13
Uname: Linux 3.2.0-21-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.0-0ubuntu2
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
Date: Fri Apr 6 23:29:37 2012
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: precise
DistroVariant: ubuntu
InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Beta amd64 (20120328)
MachineType: System manufacturer System Product Name
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 TERM=xterm
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.2.0-21-generic root=UUID=6f0f8242-c831-45df-af15-efefba5f7edb ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: compiz
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 11/19/2009
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 2304
dmi.board.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
dmi.board.name: M4A79T Deluxe
dmi.board.vendor: ASUSTeK Computer INC.
dmi.board.version: Rev 1.xx
dmi.chassis.asset.tag: Asset-1234567890
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: Chassis Manufacture
dmi.chassis.version: Chassis Version
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr2304:bd11/19/2009:svnSystemmanufacturer:pnSystemProductName:pvrSystemVersion:rvnASUSTeKComputerINC.:rnM4A79TDeluxe:rvrRev1.xx:cvnChassisManufacture:ct3:cvrChassisVersion:
dmi.product.name: System Product Name
dmi.product.version: System Version
dmi.sys.vendor: System manufacturer
version.compiz: compiz 1:0.9.7.2-0ubuntu4
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.32-1ubuntu1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 8.0.2-0ubuntu3
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 8.0.2-0ubuntu3
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.11.4-0ubuntu8
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.7.0-0ubuntu1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:6.14.99~git20111219.aacbd629-0ubuntu2
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.17.0-1ubuntu4
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:0.0.16+git20111201+b5534a1-1build2

Revision history for this message
Darxus (darxus) wrote :
Revision history for this message
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in compiz (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Changed in gnome-panel (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  
Everyone can see this information.

Other bug subscribers