Intrepid: Compiz settings selector blanks although the setting selected still functions

Bug #275744 reported by Dave Morley on 2008-09-29
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
compiz (Ubuntu)
Low
Michael Vogt
Intrepid
Low
Michael Vogt

Bug Description

Binary package hint: compiz

RELEASE: Intrepid
CD/DVD VARIANT: Ubuntu desktop i386 cd
ISO BUILD: 20090929

SYMPTOMS: Compiz is functioning as expected however in System->Preferences->Appearance no setting is selected

CAUSE: Unknown

STEPS TO REPRODUCE:
1/ Run ubuntu cd
2/ Goto System->Preferences->Appearance click on the Visual effects tab
3/ select a setting and close the window
4/ re open the window and the settings are blank

Michael Vogt (mvo) on 2008-09-29
Changed in compiz:
assignee: nobody → mvo
milestone: none → ubuntu-8.10-beta
status: New → Triaged
Michael Vogt (mvo) on 2008-09-29
Changed in compiz:
importance: Undecided → Low
Steve Langasek (vorlon) wrote :

Michael,

I think the target of ubuntu-8.10-beta for this is unrealistic now, and that this should be deferred until post-beta?

Steve Langasek (vorlon) on 2008-10-02
Changed in compiz:
milestone: ubuntu-8.10-beta → ubuntu-8.10
Michael Vogt (mvo) wrote :

I uploaded a new compiz/libcompizconfig that should fix it, this needs some real world confirmation (my setup for reproducing this was a bit artificial).

Changed in compiz:
status: Triaged → In Progress
Michael Vogt (mvo) wrote :

This should be fixed now with the latest upload of compiz-fusion-plugins-extra (confirmed in my test machine).

Please check it too and let me know. If it is still a issue for you, please reopen.

Changed in compiz:
status: In Progress → Fix Released
tags: added: iso-testing
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers