compiz crashed with SIGSEGV in g_closure_invoke()

Bug #1380021 reported by page on 2014-10-11
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
compiz (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

by start up

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: compiz-core 1:0.9.12+14.10.20140918-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.16.0-21.28-generic 3.16.4
Uname: Linux 3.16.0-21-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.14.7-0ubuntu5
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
CrashCounter: 1
CurrentDesktop: Unity
Date: Sat Oct 11 09:38:34 2014
Disassembly: => 0x0: Cannot access memory at address 0x0
DistUpgraded: 2014-09-27 18:03:09,095 DEBUG enabling apt cron job
DistroCodename: utopic
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus: i915-3.15-3.13, 0.01, 3.13.0-37-generic, x86_64: installed
EcryptfsInUse: Yes
ExecutablePath: /usr/bin/compiz
GraphicsCard:
 Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0116] (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:1642]
 NVIDIA Corporation GF108M [GeForce GT 540M] [10de:0df4] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:1642]
InstallationDate: Installed on 2014-09-10 (30 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04.1 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20140722.2)
MachineType: ASUSTeK Computer Inc. N53SV
ProcCmdline: compiz
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 LANGUAGE=nl_NL
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=nl_NL.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.16.0-21-generic root=UUID=4448cf3f-e041-4b11-b2bb-fabc4d116307 ro quiet splash vt.handoff=7
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0x0: Cannot access memory at address 0x0
 PC (0x00000000) not located in a known VMA region (needed executable region)!
SegvReason: executing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: compiz
StacktraceTop:
 ?? ()
 g_closure_invoke () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 ?? () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 g_signal_emit_valist () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 g_signal_emit () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
Title: compiz crashed with SIGSEGV in g_closure_invoke()
UpgradeStatus: Upgraded to utopic on 2014-09-27 (13 days ago)
UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
dmi.bios.date: 01/09/2012
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: N53SV.215
dmi.board.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.board.name: N53SV
dmi.board.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.chassis.version: 1.0
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrN53SV.215:bd01/09/2012:svnASUSTeKComputerInc.:pnN53SV:pvr1.0:rvnASUSTeKComputerInc.:rnN53SV:rvr1.0:cvnASUSTeKComputerInc.:ct10:cvr1.0:
dmi.product.name: N53SV
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
version.compiz: compiz 1:0.9.12+14.10.20140918-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.56-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.3.0-0ubuntu3
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.3.0-0ubuntu3
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.16.0-1ubuntu1
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.9.0-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.4.0-2ubuntu2
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.914-1~exp1ubuntu4
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.11-1ubuntu2
xserver.bootTime: Sat Oct 11 09:38:24 2014
xserver.configfile: default
xserver.errors:
 Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
 Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
 NOUVEAU(G0): [XvMC] Failed to initialize extension.
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id 12620
 vendor SEC
xserver.version: 2:1.16.0-1ubuntu1

page (pagehunter) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1366351, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers