compiz crashed with SIGSEGV in g_closure_invoke()

Bug #1374828 reported by JC on 2014-09-27
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
compiz (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Hey there,

this was during startup. I did not notice anything odd, but got prompted to report this as a bug and then followed the automatic routine. I guess compiz crashed and got restarted instantly.

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: compiz-core 1:0.9.12+14.10.20140812-0ubuntu1
Uname: Linux 3.16.3-031603-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.14.7-0ubuntu2
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
CurrentDesktop: Unity
Date: Sat Sep 27 20:55:27 2014
Disassembly: => 0x0: Cannot access memory at address 0x0
DistUpgraded: 2014-09-22 10:38:59,572 DEBUG enabling apt cron job
DistroCodename: utopic
DistroVariant: ubuntu
ExecutablePath: /usr/bin/compiz
GraphicsCard:
 Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller [8086:0a16] (rev 0b) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Lenovo Device [17aa:220c]
InstallationDate: Installed on 2014-02-22 (217 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Alpha amd64 (20140222)
MachineType: LENOVO 20ARS0BH00
ProcCmdline: compiz
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-3.16.3-031603-generic root=/dev/mapper/ubuntu--vg-root ro quiet splash
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0x0: Cannot access memory at address 0x0
 PC (0x00000000) not located in a known VMA region (needed executable region)!
SegvReason: executing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: compiz
StacktraceTop:
 ?? ()
 g_closure_invoke () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 ?? () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 g_signal_emit_valist () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 g_signal_emit () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
Title: compiz crashed with SIGSEGV in g_closure_invoke()
UpgradeStatus: Upgraded to utopic on 2014-09-22 (5 days ago)
UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
dmi.bios.date: 05/20/2014
dmi.bios.vendor: LENOVO
dmi.bios.version: GJET77WW (2.27 )
dmi.board.asset.tag: Not Available
dmi.board.name: 20ARS0BH00
dmi.board.vendor: LENOVO
dmi.board.version: Not Defined
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Information
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: LENOVO
dmi.chassis.version: Not Available
dmi.modalias: dmi:bvnLENOVO:bvrGJET77WW(2.27):bd05/20/2014:svnLENOVO:pn20ARS0BH00:pvrThinkPadT440s:rvnLENOVO:rn20ARS0BH00:rvrNotDefined:cvnLENOVO:ct10:cvrNotAvailable:
dmi.product.name: 20ARS0BH00
dmi.product.version: ThinkPad T440s
dmi.sys.vendor: LENOVO
version.compiz: compiz 1:0.9.12+14.10.20140812-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.56-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.2.6-1ubuntu3
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.2.6-1ubuntu3
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.16.0-1ubuntu1
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.9.0-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.4.0-2ubuntu2
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.914-1~exp1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.11-1ubuntu2
xserver.bootTime: Sat Sep 27 20:55:24 2014
xserver.configfile: default
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id 4669
 vendor AUO
xserver.version: 2:1.16.0-1ubuntu1

JC (joostw) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1371857, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers