compiz crashed with SIGSEGV in g_closure_invoke()

Bug #1368807 reported by John Manning on 2014-09-12
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
compiz (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Just booting

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: compiz-core 1:0.9.12+14.10.20140812-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.16.0-14.20-generic 3.16.2
Uname: Linux 3.16.0-14-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.14.7-0ubuntu2
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
CrashCounter: 1
CurrentDesktop: Unity
Date: Fri Sep 12 15:40:50 2014
Disassembly: => 0x0: Cannot access memory at address 0x0
DistUpgraded: 2014-09-01 21:42:50,305 DEBUG enabling apt cron job
DistroCodename: utopic
DistroVariant: ubuntu
ExecutablePath: /usr/bin/compiz
GraphicsCard:
 NVIDIA Corporation G96 [GeForce 9500 GT] [10de:0640] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: NVIDIA Corporation Device [10de:0551]
InstallationDate: Installed on 2014-05-27 (107 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20140417)
MachineType: ECS GeForce6100PM-M2
ProcCmdline: compiz
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 LANGUAGE=en_GB:en
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_GB.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.16.0-14-generic root=UUID=98b94d3f-86b1-4222-afd3-995dfce8ba26 ro quiet splash vt.handoff=7
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0x0: Cannot access memory at address 0x0
 PC (0x00000000) not located in a known VMA region (needed executable region)!
SegvReason: executing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: compiz
StacktraceTop:
 ?? ()
 g_closure_invoke () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 ?? () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 g_signal_emit_valist () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
 g_signal_emit () from /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0.so.0
Title: compiz crashed with SIGSEGV in g_closure_invoke()
UpgradeStatus: Upgraded to utopic on 2014-09-01 (10 days ago)
UserGroups: adm cdrom debian-tor dip lpadmin plugdev sambashare sudo
dmi.bios.date: 04/27/2009
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 080015
dmi.board.name: GeForce6100PM-M2
dmi.board.vendor: ECS
dmi.board.version: 3.0
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: ECS
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr080015:bd04/27/2009:svnECS:pnGeForce6100PM-M2:pvr3.0:rvnECS:rnGeForce6100PM-M2:rvr3.0:cvnECS:ct3:cvr:
dmi.product.name: GeForce6100PM-M2
dmi.product.version: 3.0
dmi.sys.vendor: ECS
version.compiz: compiz 1:0.9.12+14.10.20140812-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.56-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.2.6-1ubuntu3
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.2.6-1ubuntu3
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.16.0-1ubuntu1
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.9.0-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.4.0-2ubuntu2
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.914-1~exp1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.11-1ubuntu2
xserver.bootTime: Fri Sep 12 14:40:33 2014
xserver.configfile: default
xserver.errors:
 Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
 Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
 NOUVEAU(0): [COPY] failed to allocate class.
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.16.0-1ubuntu1
xserver.video_driver: nouveau

John Manning (fandjmanning) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1366351, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

information type: Private → Public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers