cc_mounts fails to properly find ephermal0 on first partition

Bug #1236594 reported by Ben Howard on 2013-10-07
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
cloud-init
Medium
Unassigned
cloud-init (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

ephemeral0 should map to ephemeral0.1 or ephemeral0, but it doesn't.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 13.10
Package: cloud-init 0.7.3~bzr879-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.11.0-11.17-generic 3.11.3
Uname: Linux 3.11.0-11-generic x86_64
ApportVersion: 2.12.5-0ubuntu1
Architecture: amd64
Date: Mon Oct 7 21:09:58 2013
MarkForUpload: True
PackageArchitecture: all
SourcePackage: cloud-init
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Related branches

Confirmed on EC2:
-Boot m1.small. disabled /etc/fstab for swap and mnt. Ran code and confirmed that /mnt and swap were activated.

Confirmed on Azure:
- tested against parted and unparted /mnt

Confirmed fix.

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package cloud-init - 0.7.3-0ubuntu2

---------------
cloud-init (0.7.3-0ubuntu2) saucy; urgency=low

  * fix bug where a mount entry of 'ephemeral0' would only consider
    the unpartitioned device, not also the first partition (LP: #1236594)
 -- Scott Moser <email address hidden> Mon, 07 Oct 2013 20:16:02 -0400

Changed in cloud-init (Ubuntu):
status: New → Fix Released
Scott Moser (smoser) wrote :

fixed in 0.7.4

Changed in cloud-init:
importance: Undecided → Medium
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers