package click 0.4.33 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #1401858 reported by Rafael Campos Las Heras (a.k.a. methril) on 2014-12-12
28
This bug affects 6 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
click (Ubuntu)
High
Unassigned

Bug Description

Error upgrading to Ubuntu 14.10 utopic release.
The bug is annoying as is not fixed (Sane upgrade).

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: click 0.4.33
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.16.0-25.33-generic 3.16.7
Uname: Linux 3.16.0-25-generic x86_64
ApportVersion: 2.14.7-0ubuntu8
Architecture: amd64
Date: Wed Dec 10 16:16:01 2014
DuplicateSignature: package:click:0.4.33:subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationDate: Installed on 2014-06-20 (174 days ago)
InstallationMedia: Xubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20140416.2)
SourcePackage: click
Title: package click 0.4.33 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: Upgraded to utopic on 2014-10-25 (47 days ago)

tags: removed: need-duplicate-check
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in click (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Changed in click (Ubuntu):
importance: Undecided → High
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers