ogg/audio controls don't appear unless there's a mouseover event

Bug #732976 reported by Micah Gersten on 2011-03-11
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
chromium-browser (Ubuntu)
Medium
Unassigned
Lucid
Medium
Unassigned
Maverick
Medium
Unassigned
Natty
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: chromium-browser

This was discovered regression testing the 10.0.648.127 update. We don't want to block on this as there are a lot of security fixes. This can be reproduced by playing the data/patas_de_trapo.oga file from lp:qa-regression-testing in chromium

This appears to be fixed in trunk (11.0.699.0~svn20110310r77624-0ubuntu1~ucd1)

Micah Gersten (micahg) on 2011-03-11
Changed in chromium-browser (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
status: New → Triaged
Changed in chromium-browser (Ubuntu Lucid):
importance: Undecided → Medium
status: New → Triaged
Changed in chromium-browser (Ubuntu Maverick):
importance: Undecided → Medium
status: New → Triaged
description: updated
Micah Gersten (micahg) on 2011-03-11
tags: added: regression-update
removed: regression-proposed
Micah Gersten (micahg) wrote :

This was fixed with the 11.0.696.57 update, however, Bug #784561 has been introduced now.

Changed in chromium-browser (Ubuntu):
status: Triaged → Fix Released
Changed in chromium-browser (Ubuntu Lucid):
status: Triaged → Fix Released
Changed in chromium-browser (Ubuntu Maverick):
status: Triaged → Fix Released
Changed in chromium-browser (Ubuntu Natty):
status: Triaged → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers