chromium-browser crashed with SIGSEGV in start_thread()

Bug #515180 reported by Franky on 2010-01-31
226
This bug affects 53 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
chromium-browser (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: chromium-browser

I am not sure if this error is coming from chromium-browser, I have issues with Ubuntu One, my computer using Ubuntu Alpha 2 10.04, from a couple of days is failing like a Windows Vista.

ProblemType: Crash
Architecture: i386
Date: Sun Jan 31 10:11:08 2010
DistroRelease: Ubuntu 10.04
ExecutablePath: /usr/lib/chromium-browser/chromium-browser
Package: chromium-browser 4.0.305.0~svn20100123r36929-0ubuntu1
ProcCmdline: /usr/lib/chromium-browser/chromium-browser\ --type=plugin\ --plugin-path=/usr/lib/adobe-flashplugin/libflashplayer.so\ --lang=en-US\ --plugin-data-dir=/home/User Name/.config/chromium/Default\ --channel=2873.0xb37d6b8.171044993
ProcEnviron:

ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-12.16-generic
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0xb52eaed8: mov 0x1d5c(%esi),%eax
 PC (0xb52eaed8) ok
 source "0x1d5c(%esi)" (0xb3dbfd5c) not located in a known VMA region (needed readable region)!
 destination "%eax" ok
SegvReason: reading unknown VMA
Signal: 11
SourcePackage: chromium-browser
StacktraceTop:
 ?? () from /usr/lib/adobe-flashplugin/libflashplayer.so
 start_thread () from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
 clone () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
Title: chromium-browser crashed with SIGSEGV in start_thread()
Uname: Linux 2.6.32-12-generic i686
UserGroups: adm admin cdrom dialout lpadmin plugdev sambashare
XsessionErrors:
 (gnome-settings-daemon:2019): GLib-CRITICAL **: g_propagate_error: assertion `src != NULL' failed
 (polkit-gnome-authentication-agent-1:2036): GLib-CRITICAL **: g_once_init_leave: assertion `initialization_value != 0' failed

Franky (fparrast) wrote :

StacktraceTop:
 ?? ()
 start_thread () from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
 clone () at ../sysdeps/unix/sysv/linux/i386/clone.S:130

Changed in chromium-browser (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
tags: removed: need-i386-retrace
Matt Zimmerman (mdz) on 2010-02-15
visibility: private → public
Neil Perry (nperry) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and trying to help make Ubuntu better. However, it seems that you are not using a software package provided by the official Ubuntu repositories. This package is from the untested daily SVN build. Because of this the Ubuntu project can not support or fix your particular bug. Please report this bug to the provider of the software package or remove the PPA and downgrade to one in the official Ubuntu repositories. Thanks!

Changed in chromium-browser (Ubuntu):
status: New → Invalid
Alex Valavanis (valavanisalex) wrote :

This was an official package, published in lucid. Restoring to "new" status.

Changed in chromium-browser (Ubuntu):
status: Invalid → New
Neil Perry (nperry) wrote :

Sorry about the previous comment, wasn't aware that the version you had the crash in was in lucid repo. However, according to this report, you are not using the most recent version of this package for your Ubuntu release. The latest release is 5.0.307.11~r39572-0ubuntu1. Please upgrade to the most recent version and let us know if you are still having this issue. Thanks in advanc

Changed in chromium-browser (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for chromium-browser (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in chromium-browser (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
Mushroomzz (mushroomzz) on 2018-03-20
Changed in chromium-browser (Ubuntu):
assignee: nobody → Mushroomzz (mushroomzz)
assignee: Mushroomzz (mushroomzz) → nobody
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers