Empty photos saved

Bug #1402708 reported by Pat McGowan on 2014-12-15
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
camera-app
New
High
Unassigned
camera-app (Ubuntu)
High
Unassigned

Bug Description

Mako build 140

I took several photos in near succession, then the camera started saving empty (1 byte photos). A couple hours later it also did not save new photos properly.

The photo roll shows the ubuntu spinny forever trying to display the four bad ones. Gallery does not attempt to display anything for them.

After a reboot the camera is working.

content of /Pictures

-rw-rw-r-- 1 phablet phablet 1 Dec 14 12:04 image20141214_120448734.jpg
-rw-rw-r-- 1 phablet phablet 1 Dec 14 12:04 image20141214_120437183.jpg
-rw-rw-r-- 1 phablet phablet 1 Dec 14 10:15 image20141214_101555000.jpg
-rw-rw-r-- 1 phablet phablet 1 Dec 14 10:15 image20141214_101551459.jpg
-rw-rw-r-- 1 phablet phablet 835423 Dec 14 10:15 image20141214_101544251.jpg
-rw-rw-r-- 1 phablet phablet 980890 Dec 14 10:11 image20141214_101124023.jpg
-rw-rw-r-- 1 phablet phablet 905991 Dec 14 10:11 image20141214_101121089.jpg

Pat McGowan (pat-mcgowan) wrote :
description: updated
Changed in camera-app:
importance: Undecided → High
Florian Boucault (fboucault) wrote :

Did you use the digital zoom?

Pat McGowan (pat-mcgowan) wrote :

I believe that I did

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers