UbuntuOne crashes when stopping synchronization; Bug Buddy is confusing

Bug #675579 reported by David Owen on 2010-11-15
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Canonical SSO provider
Undecided
Unassigned
bug-buddy (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
ubuntuone-client (Ubuntu)
Undecided
Natalia Bidart

Bug Description

Everything starts when I tried to stop synchronization with ubuntu one of my folder "documents". Gnome stops working and I was forced to quit. From that instant "bug buddy" starts with a message requiring the installation of a system debugger since it hadn't catch enough information to fill a report (?).

That window insists in appearing continually. And when I force it to quit, good by gnome.

Solution?! I don't know. I've killed ubuntu one and removed "Bug Buddy" with synaptic, and things are normal again. But if I restart ubuntu one, the system keeps in creating processes (gnome windows?), a lot of them.

How do I fix this problem? Is this a bug? Thanks for any help.

mj

David Owen (dsowen) on 2010-11-15
Changed in canonical-identity-provider:
status: New → Invalid
Natalia Bidart (nataliabidart) wrote :

Hello David,

I'm sorry Ubuntu One is not working as expected.

Can you please add detailed instructions on how to reproduce this issue?
Also, please detail what "gnome window" you're getting, sine I'm not sure what you're referring to. A screenshot would certainly help :-).

Likewise, please compress and attach all your log files under:

~/.cache/ubuntuone/log

and

~/.cache/sso/

Thanks!

Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
status: New → Incomplete
assignee: nobody → Naty Bidart (nataliabidart)

On Mon, 2010-11-15 at 15:58 +0000, Naty Bidart wrote:
> Hello David,
>
> I'm sorry Ubuntu One is not working as expected.
>
> Can you please add detailed instructions on how to reproduce this issue?
> Also, please detail what "gnome window" you're getting, sine I'm not sure what you're referring to. A screenshot would certainly help :-).
>
> Likewise, please compress and attach all your log files under:
>
> ~/.cache/ubuntuone/log
>
> and
>
> ~/.cache/sso/
>
> Thanks!

Naty, thanks for the follow-up.

This problem is actually experienced by Mario Jesus (mjesus), who filed
it originally as a question in a different project.

Natalia Bidart (nataliabidart) wrote :

Mario, can you please attach the required log files for further analysis?

Thanks!

Natalia Bidart (nataliabidart) wrote :

Closing due to lack of response.

Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related questions