Mono: Crash message on startup

Bug #82824 reported by polyformal_sp on 2007-02-02
8
Affects Status Importance Assigned to Milestone
beagle (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: mono

i cant't specify the problem. I just started the machine an got this err report

Could you please give us more information? Please attach the *.crash file. Is this error reproduceable?

Changed in mono:
status: Unconfirmed → Needs Info
Jethro10 (jethro10) wrote :

I got the exact same thing on startup,possibly the automatic updates from yesterday (I hope you can find out what was in the 2-3 rd Feb update on Edgy) causing it ? as I have installed no new software or made any changes in the past few days.

Bug report attached

Jeff

Hi
same crash on startup as mentioned by Jeff
I did some update yesterday edgy disto

Bug report attached

Changed in mono:
status: Needs Info → Confirmed
Kevin Kubasik (kkubasik) wrote :

Thank you for reporting this bug, however, this crash report matches a very common one, and is not specific enough to help us, since apport does not yet include mono stacktraces.

You may choose to file this report again with information from your beagle logs, if so please choose a more accurate title to describe the problem. The following links should help with filing a helpful bug report.

https://help.ubuntu.com/community/Beagle/Debugging

and
http://beagle-project.org/Examining_Log_Files

http://beagle-project.org/Troubleshooting

Changed in beagle:
status: Confirmed → Rejected
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers