Ubuntu

banshee broken support for podcasts with vide:jpeg tracks

Reported by zzz on 2009-04-23
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Banshee
Confirmed
Medium
banshee (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: banshee

# Abstract

various podcasts created and published from GarageBand use a vide:jpeg track in the .mp4/.m4a file to display images whilst the podcast is playing back

e.g., Tiësto`s club life podcast http://www.radio538.nl/clublife/podcast.xml

# Current behaviour

banshee switches to 'Now Playing' and plays back the audio fine but has problems with the images, often briefly displaying them and then going to a black screen - this always happens if the user switches away from the 'Now Playing' sidebar option and then switches back - only returning when the next image in sequence is meant to be shown.

# Expected behaviour

banshee should keep displaying each image until the next one in sequence is due. Both totem (gstreamer) and mplayer display them correctly whilst playing back.

I have attached a small (~600k) example file which is purely a vide:jpeg track (track3) extracted from Tiësto`s most recent podcast to use as a test case.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
DistroRelease: Ubuntu 9.04
Package: banshee 1.4.3-3ubuntu2
ProcEnviron:
 SHELL=/bin/bash
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_GB.UTF-8
SourcePackage: banshee
Uname: Linux 2.6.28-11-generic i686

zzz (oldman-deactivatedaccount) wrote :
Changed in banshee:
status: Unknown → New
Changed in banshee:
status: New → Confirmed
Changed in banshee (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
status: New → Triaged
Changed in banshee:
importance: Unknown → Medium
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.