zherk fails to define values if beta=0

Bug #932689 reported by Jonathan Hogg on 2012-02-15
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
atlas (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

When running the attached program under valgrind, errors are reported when accessing the final value running under valgrind.
Zeroing dest1 beforehand eliminates this error.
Using the equivalent zgemm call does not generate this error.

While the error is innocous in the attached test program, it leads to real errors in a much more complex program that I am not able to post here for copyright reasons (I can arrange a temporary source code licence for individuals involved in fixing the bug on request). Zeroing the input array before calling eliminates the bug in that case, as does using zgemm instead.

Thanks,

Jonathan.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: libatlas-base-dev 3.8.4-3build1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-15.26-generic 3.0.13
Uname: Linux 3.0.0-15-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 1.23-0ubuntu4
Architecture: amd64
Date: Wed Feb 15 11:55:35 2012
InstallationMedia: Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" - Release amd64 (20111012)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_GB:en
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_GB.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: atlas
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Jonathan Hogg (jhogg41) wrote :
Jonathan Hogg (jhogg41) wrote :

Attached is data file to go with program attached to inital report (it seems silly that we're limited to one attachement per a comment, but oh well).

Jonathan.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers