package asterisk (not installed) failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #676602 reported by ron dan on 2010-11-17
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
asterisk (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: asterisk

cant install asterisk for some reason

im unfamiliar with asterisk on ubuntu/linux systems so im unable to detect the cause of the prob atm.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: asterisk (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-25.45-generic 2.6.32.21+drm33.7
Uname: Linux 2.6.32-25-generic i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Wed Nov 17 19:08:23 2010
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 10.04.1 LTS "Lucid Lynx" - Release i386 (20100816.1)
SourcePackage: asterisk
Title: package asterisk (not installed) failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

ron dan (slipknot69hell) wrote :
Brian Murray (brian-murray) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug 523896, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers