arista sometimes finishes transcoding before EOF without error

Bug #1197531 reported by Jeff Abrahamson on 2013-07-03
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
arista (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I put a DVD in my DVD reader. Arista launches. I elect to transcode from the DVD to webm. Arista finishes without flagging an error, but the file on disk is only some initial part of the film being transcoded.

If there is an error, arista should flag it.

mplayer can play the entire movie off the dvd, so the media and hardware seems ok.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 13.04
Package: arista 0.9.7-4
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.8.0-25.37-generic 3.8.13
Uname: Linux 3.8.0-25-generic i686
ApportVersion: 2.9.2-0ubuntu8.1
Architecture: i386
Date: Wed Jul 3 21:18:12 2013
EcryptfsInUse: Yes
InstallationDate: Installed on 2010-03-13 (1208 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu-Netbook-Remix 9.10 "Karmic Koala" - Release i386 (20091028.4)
MarkForUpload: True
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 TERM=xterm
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_GB.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: arista
UpgradeStatus: Upgraded to raring on 2013-04-28 (66 days ago)

Jeff Abrahamson (jeff-purple) wrote :
Jeff Abrahamson (jeff-purple) wrote :

I've reproduced this on several DVD's (but always the same hardware, I only have one of those).

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers