synaptic cannot be started after apturl has run

Bug #615547 reported by Jack Leigh on 2010-08-09
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
apturl (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: apturl

install a program using apt: via apturl.
No notification is given that this has completed although the program is correctly installed.
Synaptic gives an error about another active instance.
apturl process must be manually ended

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: apturl 0.4.1ubuntu4
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-24.39-generic-pae 2.6.32.15+drm33.5
Uname: Linux 2.6.32-24-generic-pae i686
Architecture: i386
Date: Mon Aug 9 21:06:04 2010
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release i386 (20091028.5)
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_GB.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: apturl

Jack Leigh (leighman) wrote :
dazza5000 (darran-kelinske) wrote :

Thanks for reporting this! I am unable to reproduce this on 10.10 Alpha3, but will try to find someone to reproduce this in 10.04 or in a VM.

Darran

Jack Leigh (leighman) wrote :

This definitely didn't used to happen. Do you know if there's been an update to apturl since Lucid release?
Come to think of it, I was playing around with the Compiz focus behaviour recently, so maybe that has something to do with it. I'll have a play.

dazza5000 (darran-kelinske) wrote :

Leighman,

I noticed you are running 10.10 based on another bug you reported. Is this still an issue?

Darran

Jack Leigh (leighman) wrote :

Yeh, doesn't seem to happen anymore!
Thanks.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers