Bug report won't accept root password

Bug #876480 reported by Ubugto on 2011-10-17
18
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
apport (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

While filing a bug report and sending the kernel logs, apport asked for an admin password. At first, it wouldn't let me select the password field (didn't have auto focus) and then on the retry didn't accept my correct password. Reporting bugs correctly is hard when even the bug report app is bugged.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: apport 1.23-0ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-12.20-generic 3.0.4
Uname: Linux 3.0.0-12-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportLog:

ApportVersion: 1.23-0ubuntu3
Architecture: amd64
CrashReports: 600:1000:1000:4310175:2011-10-10 09:51:35.052987000 +0200:2011-10-10 09:51:37.428987001 +0200:/var/crash/_usr_bin_nautilus.1000.crash
Date: Mon Oct 17 14:45:40 2011
PackageArchitecture: all
SourcePackage: apport
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Ubugto (registrator) wrote :
Joe B. (joseph-benson) wrote :

I have a similar problem. Couldn't find another bug report that exactly matches my concern. It looks like when the crash is in a process owned by root, apport wants you to enter the root password? Which is tough for me, since I sudo and root login is disabled. Shouldn't I be able to enter my password to sudo submit the report?

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in apport (Ubuntu):
status: New → Confirmed
David Nemeskey (nemeskeyd) wrote :

This bug still persists in 12.04.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers