package apport 1.20.1-0ubuntu4 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #767902 reported by Martin Pool on 2011-04-20
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
apport (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: apport

Upgrades seem to be failing because the apport upstart job fails:

mbp@joy% sudo service apport start
start: Job failed to start

I don't know why yet.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: apport 1.20.1-0ubuntu4
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-8.42-generic 2.6.38.2
Uname: Linux 2.6.38-8-generic x86_64
ApportLog:

Architecture: amd64
CrashReports:
 600:0:0:459019:2011-04-21 09:47:38.828309000 +1000:2011-04-21 09:47:48.878309801 +1000:/var/crash/apport.0.crash
 600:1000:1000:47513:2011-04-11 11:10:13.429487000 +1000:2011-04-11 11:10:18.319487544 +1000:/var/crash/bzr.1000.2011-04-11T01:10.crash
 600:900:900:29966460:2011-04-10 09:47:56.118846572 +1000:2011-04-10 09:47:43.368846566 +1000:/var/crash/_usr_lib_chromium-browser_chromium-browser.900.crash
Date: Thu Apr 21 09:47:39 2011
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release amd64 (20101007)
PackageArchitecture: all
SourcePackage: apport
Title: package apport 1.20.1-0ubuntu4 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: Upgraded to natty on 2011-04-03 (17 days ago)

Martin Pool (mbp) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers