exo-open: not found

Bug #1535471 reported by themusicgod1 on 2016-01-18
16
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
apport (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

1) found a bug worth reporting that caused system to be unresponsive

2) ssh'd in from another machine

3) set BROWSER to be the web browser available on that machine

4)

> ubuntu-bug (application in question)

5) some windows asking questions(are you willing to troubleshoot this issue? etc) popped up on the correct machine's display

6)

desired: start the web browser

actual result:

/usr/bin/xdg-open: 376: /usr/bin/xdg-open: exo-open: not found

installing exo-utils made it so the desired outcome of the web browser popping up launchpad worked fine. This is a fresh upgrade from 12.04 to 14.04.

recommended conclusion: Depend apport-bug on exo-utils, which it seems to require at least in the case of remote logins.

Ubuntu: 14.04
Linux: galois 3.13.0-74-generic #118-Ubuntu SMP Thu Dec 17 22:52:02 UTC 2015 i686 i686 i686 GNU/Linux
04

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: apport 2.14.1-0ubuntu3.19
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-74.118-generic 3.13.11-ckt30
Uname: Linux 3.13.0-74-generic i686
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.19
Architecture: i386
CrashReports:
 0:115:114:377879:2016-01-18 16:21:42.362270231 -0600:2016-01-18 16:21:41.646270220 -0600:/var/crash/_usr_bin_gnome-session.115.crash
 640:0:114:95934:2016-01-18 14:00:45.524886515 -0600:2016-01-18 14:00:45.352886513 -0600:/var/crash/_usr_lib_i386-linux-gnu_libgtk-3-0_gtk-update-icon-cache-3.0.0.crash
 640:115:114:357474:2016-01-18 16:20:21.738268927 -0600:2016-01-18 16:20:20.182268901 -0600:/var/crash/_usr_bin_ibus-daemon.115.crash
 640:0:114:381964:2016-01-18 16:18:23.370267011 -0600:2016-01-18 16:18:22.546266998 -0600:/var/crash/_usr_bin_Xorg.0.crash
Date: Mon Jan 18 16:32:19 2016
InstallationDate: Installed on 2016-01-16 (2 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 12.04.2 LTS "Precise Pangolin" - Release i386 (20130213)
PackageArchitecture: all
SourcePackage: apport
UpgradeStatus: Upgraded to trusty on 2016-01-18 (0 days ago)

themusicgod1 (themusicgod1) wrote :
Brian Murray (brian-murray) wrote :

You desktop environment was detected by xdg-open to be a Xubuntu one and as such exo-open was used to launch a web browser. Are you using Xubuntu on the machine from which you ssh'ed?

Changed in apport (Ubuntu):
status: New → Incomplete
themusicgod1 (themusicgod1) wrote :

Nope, but I did uninstall unity.

Changed in apport (Ubuntu):
status: Incomplete → New
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in apport (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers