Apache processes segfault

Bug #697227 reported by Gianfranco Liporace on 2011-01-04
This bug report is a duplicate of:  Bug #697105: Segfault on POST. Edit Remove
18
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
apache2 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: apache2

Hi,
after today updates I'm unable to access into any sites in my local machine when a username and password is required (I.e. the administration backend of a site or phpmyadmin login).
Ubuntu release: Ubuntu natty (development branch)
Apache version installed: 2.2.16-6ubuntu1
What you expected to happen: login into a password protected site
What happened instead: with firefox: nothing; with chromium: Errore 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Errore sconosciuto.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: apache2 2.2.16-6ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.37-9.23-generic 2.6.37-rc5
Uname: Linux 2.6.37-9-generic i686
Apache2ConfdDirListing: ['security', 'other-vhosts-access-log', 'localized-error-pages', 'phpmyadmin.conf', 'javascript-common.conf', 'charset']
Architecture: i386
Date: Tue Jan 4 14:41:11 2011
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Beta i386 (20100318)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=it_IT:it:en_GB:en
 LANG=it_IT.UTF-8
 LC_MESSAGES=it_IT.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: apache2

Gianfranco Liporace (dr.kabuto) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers