Amarokapp crashed with SIGSEGV

Bug #99805 reported by Stephan on 2007-04-01
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
amarok (Ubuntu)
Undecided
Andrew Ash

Bug Description

Binary package hint: amarok

This crash happened when I reboot my laptop. On shutdown, amarok was running, I have a "restore default applications" enabled
and when my session opens, the crash happens

ProblemType: Crash
Architecture: i386
CrashCounter: 1
Date: Sun Apr 1 21:24:25 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.04
ExecutablePath: /usr/bin/amarokapp
Package: amarok 2:1.4.5-0ubuntu6
PackageArchitecture: i386
ProcCmdline: amarokapp -session 10d0c2e6d6000117534619800000059090024_1175404919_668102
ProcCwd: /home/stephan
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=fr_FR.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
Signal: 11
SourcePackage: amarok
StacktraceTop:
 KInstance::dirs () from /usr/lib/libkdecore.so.4
 KGlobal::dirs () from /usr/lib/libkdecore.so.4
 KConfigBackEnd::changeFileName ()
 KConfigBackEnd::KConfigBackEnd ()
 KConfig::KConfig () from /usr/lib/libkdecore.so.4
Uname: Linux maracatu 2.6.20-13-generic #2 SMP Sun Mar 25 00:21:25 UTC 2007 i686 GNU/Linux
UserGroups: adm admin audio cdrom dialout dip floppy lpadmin netdev plugdev powerdev scanner video

Stephan (de-payns) wrote :
Andrew Ash (ash211) on 2007-04-02
Changed in amarok:
assignee: nobody → ash211
status: Unconfirmed → Needs Info
johnutzm (johnutzm) wrote :

This happend to me also. It started when I had Kbuntu 6.10, with amarok 1.4.5. Now I've upgraded to 7.04 stable and the problem persists.
On starting the session, a Kmail message composition window is launched, containing the text in the attachment.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers