package alsa-utils 1.0.23-2ubuntu3.3 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #665152 reported by Eric Seidel on 2010-10-22
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
alsa-utils (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: alsa-utils

Ubuntu Version:
    Description: Ubuntu 10.10
    Release: 10.10

Package Version:
    alsa-utils:
      Installed: 1.0.23-2ubuntu3.3
      Candidate: 1.0.23-2ubuntu3.3
      Version table:
     *** 1.0.23-2ubuntu3.3 0
            500 http://us.archive.ubuntu.com/ubuntu/ maverick-proposed/main i386 Packages
            100 /var/lib/dpkg/status
         1.0.23-2ubuntu3 0
            500 http://us.archive.ubuntu.com/ubuntu/ maverick/main i386 Packages

I tried to run a regular update through the update manager, and got this error after the required reboot.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: alsa-utils 1.0.23-2ubuntu3.3
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-22.35-generic-pae 2.6.35.4
Uname: Linux 2.6.35-22-generic-pae i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Thu Oct 21 16:49:23 2010
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release Candidate i386 (20100928)
SourcePackage: alsa-utils
Title: package alsa-utils 1.0.23-2ubuntu3.3 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Eric Seidel (gridaphobe) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers