Comment 0 for bug 570068

I can't get the headphone jack to work.
Even if i restart my laptop with the headphone plugged in, it will still give you sound from speakers and not from headphones.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: alsa-base 1.0.22.1+dfsg-0ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-21.32-generic 2.6.32.11+drm33.2
Uname: Linux 2.6.32-21-generic x86_64
AlsaVersion:
 Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.23.
 Compiled on Apr 25 2010 for kernel 2.6.32-21-generic (SMP).
Architecture: amd64
ArecordDevices:
 **** List of CAPTURE Hardware Devices ****
 card 0: Intel [HDA Intel], device 0: CONEXANT Analog [CONEXANT Analog]
   Subdevices: 1/1
   Subdevice #0: subdevice #0
AudioDevicesInUse:
 USER PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC0: jhonattan 1807 F.... pulseaudio
 /dev/snd/pcmC0D0p: jhonattan 1807 F...m pulseaudio
Card0.Amixer.info:
 Card hw:0 'Intel'/'HDA Intel at 0xd7c00000 irq 37'
   Mixer name : 'Intel G45 DEVIBX'
   Components : 'HDA:14f15069,10431993,00100301 HDA:80862804,80860101,00100000'
   Controls : 20
   Simple ctrls : 12
Date: Mon Apr 26 01:38:21 2010
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Beta amd64 (20100406.1)
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=en_US.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: alsa-driver
dmi.bios.date: 11/27/2009
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: U50F.202
dmi.board.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.board.name: U50F
dmi.board.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.chassis.version: 1.0
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrU50F.202:bd11/27/2009:svnASUSTeKComputerInc.:pnU50F:pvr1.0:rvnASUSTeKComputerInc.:rnU50F:rvr1.0:cvnASUSTeKComputerInc.:ct10:cvr1.0:
dmi.product.name: U50F
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: ASUSTeK Computer Inc.