no sound on dell studio 1558

Bug #556391 reported by athul prasannan on 2010-04-06
12
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
alsa-driver (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

IDT sound card

ProblemType: Bug
Architecture: amd64
ArecordDevices:
 **** List of CAPTURE Hardware Devices ****
 card 0: Intel [HDA Intel], device 0: STAC92xx Analog [STAC92xx Analog]
   Subdevices: 2/2
   Subdevice #0: subdevice #0
   Subdevice #1: subdevice #1
AudioDevicesInUse:
 USER PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC0: athul 1705 F.... pulseaudio
Card0.Amixer.info:
 Card hw:0 'Intel'/'HDA Intel at 0xf0b00000 irq 22'
   Mixer name : 'IDT 92HD73C1X5'
   Components : 'HDA:111d7675,10280413,00100103'
   Controls : 32
   Simple ctrls : 20
Card1.Amixer.info:
 Card hw:1 'HDMI'/'HDA ATI HDMI at 0xcfeec000 irq 17'
   Mixer name : 'ATI R6xx HDMI'
   Components : 'HDA:1002aa01,00aa0100,00100100'
   Controls : 4
   Simple ctrls : 1
Card1.Amixer.values:
 Simple mixer control 'IEC958',0
   Capabilities: pswitch pswitch-joined
   Playback channels: Mono
   Mono: Playback [off]
CheckboxCommand: cat /proc/asound/cards
CheckboxDescription:
 Detecting your sound device(s):

 $output

 Is this correct?
CheckboxTest: list_audio_devices
Date: Tue Apr 6 16:16:00 2010
DistroRelease: Ubuntu 9.10
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release amd64 (20091027)
Package: alsa-base 1.0.20+dfsg-1ubuntu5
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 SHELL=/bin/bash
 LANG=en_US.UTF-8
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-14.48-generic
SourcePackage: alsa-driver
Tags: checkbox-bug
Uname: Linux 2.6.31-14-generic x86_64

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers