No sound PVR2000 XP RM

Bug #367560 reported by xxvirusxx on 2009-04-26
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
alsa-driver (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Hy all

I have this tv tuner Winfast PVR 2000 XP RM, I have video in Ubuntu 9.04 but sound not. In Alsa Mixer all settings are enable and volume it is set to maximum. In XP I have sound. My motherboard it is MSI P43 Neo-F. What is the problem?

affects: ubuntu → alsa-driver (Ubuntu)
xxvirusxx (condor20-05) wrote :

In this atachement is the settings from XP, and sound work because Audio Out is from CD Volume. In ubuntu I don`t find this CD Volume. I try editing tvtime.xml an change this <option name="MixerDevice" value="/dev/mixer:line"/> in this <option name="MixerDevice" value="/dev/mixer:cd"/> but stil not work. Is a chance to have sound?

Brad Figg (brad-figg) wrote :

The latest development release of Ubuntu is entering Beta. Please
consider taking the time to download the latest live-image from
http://cdimage.ubuntu.com/releases/lucid and see if this issue still
exists.

If the issue does still exist; in a terminal (Applications->Accessories->Terminal) please execute the following command:
    apport-collect -p alsa-driver 367560

tags: added: no-sound-pvr2000
Changed in alsa-driver (Ubuntu):
status: New → Incomplete
xxvirusxx (condor20-05) wrote :

Brad Figg

I tested today Ubuntu 10.04 but problem still remain. I try to execute the command as you telme but I recive this:

Usage: apport-gtk <report number>

xxvirusxx (condor20-05) wrote :

I found this:

http://patchwork.kernel.org/patch/29660/

What file edit to change data from patch?And from where?

Changed in alsa-driver (Ubuntu):
status: Incomplete → New
Brad Figg (brad-figg) on 2010-03-26
tags: added: kj-triage needs-required-logs no-sound-system
Daniel T Chen (crimsun) wrote :

Please use apport-collect 367560

Changed in alsa-driver (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for alsa-driver (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in alsa-driver (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments