ALSA prob.

Bug #367509 reported by Logan2009 on 2009-04-26
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
alsa-driver (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

No sound from Speaker, even though programs/devices are running normal.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
AudioDevicesInUse:
 USER PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC0: ubuntu2009 3223 F.... mixer_applet2
                      ubuntu2009 5246 F.... RegGuide.exe
Card0.Amixer.info:
 Card hw:0 'I82801DBICH4'/'Intel 82801DB-ICH4 with AD1981B at irq 9'
   Mixer name : 'Analog Devices AD1981B'
   Components : 'AC97a:41445374'
   Controls : 28
   Simple ctrls : 20
DistroRelease: Ubuntu 9.04
Package: alsa-base 1.0.18.dfsg-1ubuntu8
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: alsa-driver
Uname: Linux 2.6.28-11-generic i686
UserAsoundrc:
 # ALSA library configuration file

 # Include settings that are under the control of asoundconf(1).
 # (To disable these settings, comment out this line.)
 </home/ubuntu2009/.asoundrc.asoundconf>

Logan2009 (alex-jame-mick) wrote :
Marc Deslauriers (mdeslaur) wrote :

Thanks for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We appreciate the difficulties you are facing, but this appears to be a "regular" (non-security) bug. I have unmarked it as a security issue since this bug does not show evidence of allowing attackers to cross privilege boundaries nor directly cause loss of data/privacy. Please feel free to report any other bugs you may find.

security vulnerability: yes → no
visibility: private → public
Brad Figg (brad-figg) wrote :

The latest development release of Ubuntu is entering Beta. Please
consider taking the time to download the latest live-image from
http://cdimage.ubuntu.com/releases/lucid and see if this issue still
exists.

If the issue does still exist; in a terminal (Applications->Accessories->Terminal)
please execute the following command:
    apport-collect -p alsa-driver 367509

tags: added: no-sound-system
Changed in alsa-driver (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Brad Figg (brad-figg) on 2010-03-31
tags: added: jaunty
Vish (vish) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future.
To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New".

Changed in alsa-driver (Ubuntu):
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers