[33588CG, Intel PantherPoint HDMI, Digital Out, HDMI] Playback problem

Bug #1173506 reported by Hansen on 2013-04-27
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
alsa-driver (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Ubuntu 13.04 desktop 13.04
No sound output on HDMI, not even if connected on boot

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 13.04
Package: alsa-base 1.0.25+dfsg-0ubuntu4
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.8.0-19.29-generic 3.8.8
Uname: Linux 3.8.0-19-generic x86_64
ApportVersion: 2.9.2-0ubuntu8
Architecture: amd64
AudioDevicesInUse:
 USER PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC0: mads 1940 F.... pulseaudio
Date: Sat Apr 27 10:05:39 2013
InstallationDate: Installed on 2013-04-26 (1 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 13.04 "Raring Ringtail" - Release amd64 (20130424)
MarkForUpload: True
PackageArchitecture: all
SourcePackage: alsa-driver
Symptom: audio
Symptom_AlsaPlaybackTest: ALSA playback test through plughw:PCH successful
Symptom_Card: Built-in Audio - HDA Intel PCH
Symptom_Jack: Digital Out, HDMI
Symptom_PulsePlaybackTest: PulseAudio playback test successful
Symptom_Type: Only some of outputs are working
Title: [33588CG, Intel PantherPoint HDMI, Digital Out, HDMI] Playback problem
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 01/11/2013
dmi.bios.vendor: LENOVO
dmi.bios.version: H4ET91WW (2.51 )
dmi.board.asset.tag: Not Available
dmi.board.name: 33588CG
dmi.board.vendor: LENOVO
dmi.board.version: Win8 STD DPK TPG
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Information
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: LENOVO
dmi.chassis.version: Not Available
dmi.modalias: dmi:bvnLENOVO:bvrH4ET91WW(2.51):bd01/11/2013:svnLENOVO:pn33588CG:pvrThinkPadEdgeE130:rvnLENOVO:rn33588CG:rvrWin8STDDPKTPG:cvnLENOVO:ct10:cvrNotAvailable:
dmi.product.name: 33588CG
dmi.product.version: ThinkPad Edge E130
dmi.sys.vendor: LENOVO

Hansen (moteprime) wrote :
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu laptop testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://laptop.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1173506

tags: added: laptop-testing
Hansen (moteprime) wrote :

Bug fixed upstream.

Changed in alsa-driver (Ubuntu):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers