Alleyoop Memory Checker crashes when I click "Quit"

Bug #77433 reported by Nikolaos Passalis on 2006-12-29
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
alleyoop (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: alleyoop

I can start alleyoop without problem but when I try to close it by pushing the quit button or the "Close Window" button Alleyoop crashes and Bug Buddy appears.
I tried to reinstall it but nothing happens.

Report of Bug Buddy:

Memory status: size: 34492416 vsize: 0 resident: 34492416 share: 0 rss: 11575296 rss_rlim: 0
CPU usage: start_time: 1167423722 rtime: 0 utime: 28 stime: 0 cutime:28 cstime: 0 timeout: 0 it_real_value: 0 frequency: 0

Backtrace was generated from '/usr/bin/alleyoop'

(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/tls/i686/cmov/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread -1224751440 (LWP 17055)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
#0 0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
#1 0xb74d5323 in __waitpid_nocancel ()
   from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
#2 0xb7f761b6 in gnome_gtk_module_info_get () from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
#3 <signal handler called>
#4 0xb73fba09 in free () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#5 0xb7d3c4e1 in poptResetContext () from /lib/libpopt.so.0
#6 0xb7d3c51d in poptFreeContext () from /lib/libpopt.so.0
#7 0xb7d4df09 in gnome_program_get_app_id () from /usr/lib/libgnome-2.so.0
#8 0xb7630aec in g_object_unref () from /usr/lib/libgobject-2.0.so.0
#9 0xb7d4b114 in gnome_program_get () from /usr/lib/libgnome-2.so.0
#10 0x080fdc50 in ?? ()
#11 0xb74c4ff4 in ?? () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#12 0xbf8c7488 in ?? ()
#13 0xb73c1299 in exit () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#14 0xb73c1299 in exit () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#15 0xb73aa8d4 in __libc_start_main () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#16 0x0804d7d1 in ?? ()

Thread 1 (Thread -1224751440 (LWP 17055)):
#0 0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
No symbol table info available.
#1 0xb74d5323 in __waitpid_nocancel ()
   from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
No symbol table info available.
#2 0xb7f761b6 in gnome_gtk_module_info_get () from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
No symbol table info available.
#3 <signal handler called>
No symbol table info available.
#4 0xb73fba09 in free () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#5 0xb7d3c4e1 in poptResetContext () from /lib/libpopt.so.0
No symbol table info available.
#6 0xb7d3c51d in poptFreeContext () from /lib/libpopt.so.0
No symbol table info available.
#7 0xb7d4df09 in gnome_program_get_app_id () from /usr/lib/libgnome-2.so.0
No symbol table info available.
#8 0xb7630aec in g_object_unref () from /usr/lib/libgobject-2.0.so.0
No symbol table info available.
#9 0xb7d4b114 in gnome_program_get () from /usr/lib/libgnome-2.so.0
No symbol table info available.
#10 0x080fdc50 in ?? ()
No symbol table info available.
#11 0xb74c4ff4 in ?? () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#12 0xbf8c7488 in ?? ()
No symbol table info available.
#13 0xb73c1299 in exit () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#14 0xb73c1299 in exit () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#15 0xb73aa8d4 in __libc_start_main () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#16 0x0804d7d1 in ?? ()
No symbol table info available.
#0 0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()

Jean-Baptiste Lallement (jibel) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering is this still an issue for you? Can you try with latest Ubuntu release? Thanks in advance.

Changed in alleyoop:
status: New → Incomplete
Jean-Baptiste Lallement (jibel) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in alleyoop:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers