Crash when opening Adept in KDE4.0.0 in Hardy

Bug #182771 reported by Florin on 2008-01-14
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
adept (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/tls/i686/cmov/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 0xb5c0f6e0 (LWP 6267)]
[New Thread 0xb4151b90 (LWP 6268)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
[Current thread is 0 (LWP 6267)]

Thread 2 (Thread 0xb4151b90 (LWP 6268)):
#0 0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
#1 0xb7b79aa5 in pthread_cond_wait@@GLIBC_2.3.2 ()
   from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
#2 0xb7f1976d in pthread_cond_wait () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#3 0xb7bc9904 in QWaitCondition::wait () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#4 0xb44fb494 in ?? ()
   from /usr/lib/kde4/lib/kde4/plasma_containment_desktop.so
#5 0x080b2620 in ?? ()
#6 0x080b261c in ?? ()
#7 0xffffffff in ?? ()
#8 0x00000000 in ?? ()

Thread 1 (Thread 0xb5c0f6e0 (LWP 6267)):
#0 0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
#1 0xb7ecb3eb in waitpid () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#2 0xb78b8e2b in ?? () from /usr/lib/kde4/lib/libkdeui.so.5
#3 0x00001909 in ?? ()
#4 0x00000000 in ?? ()
#0 0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Unfortunately we can't fix it, because you forgot to add an detailed description, when the crash appears.
You may find it helpful to read "How to report bugs effectively" http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/bugs.html. We'd be grateful if you would then provide a more complete description of the problem.

We have instructions on debugging some types of problems at http://wiki.ubuntu.com/DebuggingProcedures

At a minimum, we need:
1. the specific steps or actions you took that caused you to encounter the problem,
2. the behavior you expected, and
3. the behavior you actually encountered (in as much detail as possible).
Thanks!

Changed in adept:
status: New → Incomplete

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in adept:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers