Hibernate / Suspend broken by upgrade to 8.04 on Dell Latitude

Bug #270637 reported by James Abley on 2008-09-15
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
acpi (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Dell Latitude D820, recently upgraded from 7.10 to 8.04. Previously, I had hardly any problems with suspend and hibernate. Now it doesn't work at all. When it tries to resume, just displays a black screen and I can't open any virtual terminal to see what might be going on.

Attaching syslog output from when I suspended and attempted to resume earlier today, which was a typical failure.

James Abley (jabley) wrote :
James Abley (jabley) wrote :

Hello,

Is there anything I can do to help progress this? I understand that people are likely to be busy on Intrepid Ibex stuff, rather than looking at Hardy issues. Since this is my work laptop that I use day to day, I'm a little reluctant to start testing the alpha on it. I had a very stable Gutsy installation, and I've hit a few issues with Hardy.

I can provide more logs if required, but otherwise I'm just Googling to try out stuff. Any pointers appreciated.

Cheers,

James

James Abley (jabley) wrote :

Seems to be fixed in Intrepid, when I upgraded earlier this week. I should be able to confirm early next week whether I've seen any re-occurrence of the problem.

James Abley (jabley) wrote :

$ uptime
 10:19:13 up 6 days, 9:16, 14 users, load average: 1.92, 2.18, 2.20

No problems so far. Very happy with Intrepid.

Phillip Susi (psusi) on 2013-06-10
Changed in acpi (Ubuntu):
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers