l-bug in all Ubuntu Applications

Bug #937912 reported by A.K.Karthikeyan on 2012-02-21
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

Notice the l in the attached image. almost all l's that appear in my Ubuntu application seems to be cut to three pieces by those two stripes!

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: firefox 10.0.2+build1-0ubuntu0.11.10.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-16.28-generic 3.0.17
Uname: Linux 3.0.0-16-generic i686
AddonCompatCheckDisabled: False
AlsaVersion: Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.24.
ApportVersion: 1.23-0ubuntu4
Architecture: i386
ArecordDevices:
 **** List of CAPTURE Hardware Devices ****
 card 0: Intel [HDA Intel], device 0: AD198x Analog [AD198x Analog]
   Subdevices: 1/1
   Subdevice #0: subdevice #0
AudioDevicesInUse:
 USER PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC0: karthikeyan 1522 F.... pulseaudio
BuildID: 20120216101208
CRDA: Error: [Errno 2] No such file or directory
Card0.Amixer.info:
 Card hw:0 'Intel'/'HDA Intel at 0xd0340000 irq 43'
   Mixer name : 'Analog Devices AD1986A'
   Components : 'HDA:11d41986,17aa2066,00100500 HDA:11c11040,11c10001,00100200'
   Controls : 20
   Simple ctrls : 11
Channel: release
Date: Tue Feb 21 21:54:40 2012
ForcedLayersAccel: False
IfupdownConfig:
 auto lo
 iface lo inet loopback
IncompatibleExtensions:
 Bindwood - <email address hidden>, Version=1.99.0, minVersion=3.5, maxVersion=9.0.*, Location=app-system-share, Type=extension, Active=Yes
 Abduction! - ID={b0e1b4a6-2c6f-4e99-94f2-8e625d7ae255}, Version=3.0.13, minVersion=3.5, maxVersion=10.0a1, Location=app-profile, Type=extension, Active=Yes
InstallationMedia: Ubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Release i386 (20110427.1)
IpRoute:
 default via 192.168.1.1 dev eth0 proto static
 169.254.0.0/16 dev eth0 scope link metric 1000
 192.168.1.0/24 dev eth0 proto kernel scope link src 192.168.1.8 metric 1
Profiles: Profile0 (Default) - LastVersion=10.0.2/20120216101208 (Running)
RfKill:
 0: phy0: Wireless LAN
  Soft blocked: no
  Hard blocked: yes
RunningIncompatibleAddons: True
SourcePackage: firefox
UpgradeStatus: Upgraded to oneiric on 2011-11-11 (101 days ago)
dmi.bios.date: 02/17/09
dmi.bios.vendor: LENOVO
dmi.bios.version: 61ET31WW
dmi.board.name: CAPELL VALLEY(NAPA) CRB
dmi.board.vendor: LENOVO
dmi.board.version: Not Applicable
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: No Enclosure
dmi.chassis.version: N/A
dmi.modalias: dmi:bvnLENOVO:bvr61ET31WW:bd02/17/09:svnLENOVO:pn0768A37:pvr3000N100:rvnLENOVO:rnCAPELLVALLEY(NAPA)CRB:rvrNotApplicable:cvnNoEnclosure:ct10:cvrN/A:
dmi.product.name: 0768A37
dmi.product.version: 3000 N100
dmi.sys.vendor: LENOVO

A.K.Karthikeyan (mindaslab) wrote :
Micah Gersten (micahg) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This is not a Firefox issue if it's affecting all applications.

affects: firefox (Ubuntu) → ubuntu
tags: added: needs-reassignment

On Tuesday 12 February 2013 09:08:16 PM IST, Chris Wilson wrote:
> *** This bug is a duplicate of bug 745608 ***
> https://bugs.launchpad.net/bugs/745608
>
> ** This bug is no longer a duplicate of bug 776736
> font corruption in firefox and gnome-terminal after suspend
> ** This bug has been marked a duplicate of bug 745608
> [915GM] font corruption on Intel GMA900
>

Okay!

--
Karthikeyan A K
http://is.gd/kblogs

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers