"Broken" symbols in Xubuntu 10.10

Bug #762217 reported by tim474 on 2011-04-15
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

Sometimes one of symbol (every time different) is broken, some pixels are absent.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: xorg 1:7.5+6ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-28.50-generic 2.6.35.11
Uname: Linux 2.6.35-28-generic i686
Architecture: i386
DRM.card0.LVDS.1:
 status: connected
 enabled: enabled
 dpms: On
 modes: 1024x600
 edid-base64:
DRM.card0.VGA.1:
 status: disconnected
 enabled: disabled
 dpms: On
 modes:
 edid-base64:
Date: Sat Apr 16 01:31:58 2011
InstallationMedia: Xubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Release i386 (20100429)
MachineType: ASUSTeK Computer INC. 900
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.35-28-generic root=UUID=ad2de179-9fce-4c45-8f76-82fe51947376 ro quiet splash
ProcEnviron:
 LANGUAGE=ru_RU:en
 LANG=ru_RU.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: xorg
Symptom: display
dmi.bios.date: 09/11/2008
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 0906
dmi.board.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
dmi.board.name: 900
dmi.board.vendor: ASUSTeK Computer INC.
dmi.board.version: x.xx
dmi.chassis.asset.tag: 0x00000000
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTek Computer INC.
dmi.chassis.version: x.x
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr0906:bd09/11/2008:svnASUSTeKComputerINC.:pn900:pvr0501:rvnASUSTeKComputerINC.:rn900:rvrx.xx:cvnASUSTekComputerINC.:ct10:cvrx.x:
dmi.product.name: 900
dmi.product.version: 0501
dmi.sys.vendor: ASUSTeK Computer INC.
system:
 distro: Ubuntu
 codename: maverick
 architecture: i686
 kernel: 2.6.35-28-generic

tim474 (tim474) wrote :
Dmitry Shachnev (mitya57) wrote :

As discussed on LOR, marking as a duplicate (:

To post a comment you must log in.