Ubuntu (installd by Wubi aside Wind XP prof Sp 2) desolves on 3 day

Bug #546866 reported by Milosz Piotrowski on 2010-03-25
4
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Wubi
Undecided
Unassigned
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

this is my 4 th try to install Ubuntu. I install it with help of Wubi installation program. I install Ubuntu on free partition F while on C is XP prof sp 2 . Ubuntu has desappeard after 3 days - 3 previous times. Now is second day of my 4-th installation and system monitoring has detected BUG problem I am afraid it is going to drop out again. I use polish edition of Ubuntu. from server in Poland ,Europe.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Thu Mar 25 13:27:02 2010
DistroRelease: Ubuntu 9.10
ExecutablePath: /usr/bin/gnome-system-monitor
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release i386 (20091028.5)
Package: gnome-system-monitor 2.28.0-0ubuntu1
ProcEnviron:
 LANG=pl_PL.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-20.58-generic
SourcePackage: gnome-system-monitor
Uname: Linux 2.6.31-20-generic i686

AJenbo (ajenbo) wrote :

Did you update the Kernel?
Did you make any updates or changes to the bootloader (grub).

Changed in ubuntu:
status: New → Invalid
Agostino Russo (ago) wrote :

What exactly do you mean by "desolves"? Can you please try with 10.04 (http://people.canonical.com/~evand/wubi/lucid/) ?

Changed in wubi:
status: New → Incomplete
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers