screen brightness flickering up and down at startup for a while and everytime i try to adjust the brightness

Bug #452693 reported by robertzaccour@gmail.com on 2009-10-16
This bug report is a duplicate of:  Bug #415023: brightness is broken on MSI WIND U100. Edit Remove
8
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

I'm using koala beta right now. thats all there is to report

    I figured out a solution that works indefinitely, at least till an
update comes along anyway. Go to applications>settings>Xfce 4 Settings
Manager>Power Management and all settings for monitor and brightness to
never. So far this has worked, as long as I don't try to adjust the
brightness because that would trigger our little problem again which I don't
wanna do. So until there is a fix this works fine, actually I'll keep my
settings this way just in case. Hope this helps.

On Wed, Oct 28, 2009 at 4:11 AM, Guido Berhoerster <guido+launchpad.net@
berhoerster.name> wrote:

> *** This bug is a duplicate of bug 415023 ***
> https://bugs.launchpad.net/bugs/415023
>
> ** This bug has been marked a duplicate of bug 415023
> brightness is broken on MSI WIND U100
>
> --
> screen brightness flickering up and down at startup for a while and
> everytime i try to adjust the brightness
> https://bugs.launchpad.net/bugs/452693
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>
> Status in Ubuntu: New
>
> Bug description:
> I'm using koala beta right now. thats all there is to report
>

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in ubuntu:
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers