Fatal Crash problem on Ubuntustudio 9.04 x64 version. It freezes dropdead during the first boot after installation (lots of symbols on the screen) Technical Computer details: Motherboard: Gigabyte MA78GM-S2H (with latest bios) CPU: AMD Athlon x64 6000+

Bug #373762 reported by Patrik (Sweden) on 2009-05-08
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

Distribution: Ubuntu studio 9.04 x64

Fatal crash/freeze-problem during the first boot up after nstallation
I dont even come to the log-in screen, it freezes to a halt before that, lots of symbols on the screen

Motherboard: Gigabyte MA78GM-S2H (with latest bios)

CPU: AMD Athlon 64 x2 6000+ (125 Watt)

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.
Is this bug reproducible with the latest Lucid packages ?
Thanks in advance.

Changed in ubuntu:
status: New → Incomplete
Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

 Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This bug did not have a package associated with it, which is important for ensuring that it gets looked at by the proper developers. You can learn more about finding the right package at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage .

When reporting bugs in the future please use apport by using 'ubuntu-bug' and the name of the package affected. You can learn more about this functionality at https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs.

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We'd like to figure out what's causing this bug for you, but we haven't heard back from you in a while. Could you please provide the requested information? Thanks!

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in ubuntu:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers