in www.canal10tv.com/directo.htm no sound

Bug #371894 reported by JOSE ENRIQUE on 2009-05-04
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

no sound in web, www.canal10tv.com/directo.htm

sorry for my english, i am spanish

ProblemType: Bug
Architecture: amd64
DistroRelease: Ubuntu 9.04
ExecutablePath: /usr/bin/totem-gstreamer
NonfreeKernelModules: nvidia
Package: totem-gstreamer 2.26.1-0ubuntu5
ProcEnviron:
 LANG=es_ES.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: totem
Uname: Linux 2.6.28-11-generic x86_64

JOSE ENRIQUE (jenriqueet) wrote :
Nicola Ferralis (feranick) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering if this is still an issue for you.
I cannot reproduce this bug (i.e. I have full sound on the site).

Can you try with the the latest sets of updates in Ubuntu 9.04? Is that the only website that does not have sound?

Thanks in advance.

Changed in ubuntu:
status: New → Incomplete
Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to New. Thanks again!.

Changed in ubuntu:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers