Prob with connection/ disconnection

Bug #371854 reported by danushkeerthiratne on 2009-05-04
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

HSDPA modem needed to unplug and re plug every time when trying to connect to the Internet. When disconnected the line automatically reconnects. So needed to disconnect several times. I use a Huawei E220 HSDPA modem and Ubuntu 9.04 version.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
DistroRelease: Ubuntu 9.04
Package: firefox-3.0 3.0.8+nobinonly-0ubuntu3
ProcEnviron:
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: firefox-3.0
Uname: Linux 2.6.28-11-generic i686
UnreportableReason: This is not a genuine Ubuntu package

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.
Is this bug reproducible with the latest Lucid packages ?
Thanks in advance.

Changed in ubuntu:
status: New → Incomplete
Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

 Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This bug did not have a package associated with it, which is important for ensuring that it gets looked at by the proper developers. You can learn more about finding the right package at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage .

When reporting bugs in the future please use apport by using 'ubuntu-bug' and the name of the package affected. You can learn more about this functionality at https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs.

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We'd like to figure out what's causing this bug for you, but we haven't heard back from you in a while. Could you please provide the requested information? Thanks!

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in ubuntu:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers