Mouse focus stuck in a loop

Bug #367425 reported by poppop on 2009-04-26
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

I'm experience a really annoying bug. I think it is related to xorg.

I'm running a dual monitor setup on jaunty with a KDE4. When I am using Eclipse, the mouse sometimes get stuck in the editor window and keep blinking at a high frequency. I cannot do anything else in Eclipse but the other applications still respond. After a random amount of time (can be in minutes), the problem stops and I can use Eclipse again. The bug seems to appear randomly and I am not sure it affects other applications.

I have also noticed the xorg process and eclipse is taking almost all my CPU time (about 74% for xorg) until the problem disappears.

I was not affected by this bug on Gnome. It looks like another bug about lost keyboard events with usb devices which also affects me (related to kernel)

Configuration :
Kubuntu Jaunty final
Shuttle XPCSG31
Core2Duo
Nvidia 6200
Dual screen with Nvidia drivers 180
Apple slim alu keyboard
Logitech MX1000.
Eclipse 3.4 Ganymede

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.
Is this bug reproducible with the latest Lucid packages ?
Thanks in advance.

Changed in ubuntu:
status: New → Incomplete
Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

 Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This bug did not have a package associated with it, which is important for ensuring that it gets looked at by the proper developers. You can learn more about finding the right package at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage .

When reporting bugs in the future please use apport by using 'ubuntu-bug' and the name of the package affected. You can learn more about this functionality at https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs.

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We'd like to figure out what's causing this bug for you, but we haven't heard back from you in a while. Could you please provide the requested information? Thanks!

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in ubuntu:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers