Can't install Ubuntu 9.04 (Jaunty)

Bug #367319 reported by Donarsson on 2009-04-26
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

After selecting my language and choosing "Install Ubuntu", i get the boot animation for about 2 minutes but there is no disk access. Then the animation disappears and i get a minimalistic terminal named "(initramfs)".
In Ubuntu Studio (9.04) i have the kernel crashing about half a second after booting.

Donarsson (benjamin-schwarz) wrote :

Seems to be a kernel bug in the new 2.6.28.xx series.
System can't boot using included kernel, so i have to use the old 2.6.27 thing...

dancingalan (dancingwithalan) wrote :

Dear Friends

please kindly help me. i have ordered and got the orginal ubuntu CD. Unfortunately, my old laptop fails to install ubuntu.

i booted the cd, and it successfully prompted me the language and to select installation mode. i chosed full installation..and after a while of showing the ubuntu logo....the screen goes blank.

please help me.

my laptop is pentium 3 1ghz, 256mb and 40g hard disk.

Please help me.

thanks!

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.
Is this bug reproducible with the latest Lucid packages ?
Thanks in advance.

Changed in ubuntu:
status: New → Incomplete
Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

 Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This bug did not have a package associated with it, which is important for ensuring that it gets looked at by the proper developers. You can learn more about finding the right package at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage .

When reporting bugs in the future please use apport by using 'ubuntu-bug' and the name of the package affected. You can learn more about this functionality at https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs.

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We'd like to figure out what's causing this bug for you, but we haven't heard back from you in a while. Could you please provide the requested information? Thanks!

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in ubuntu:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers