mouse video problem

Bug #367067 reported by DrJoe on 2009-04-26
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

There seems to be a video stutter behind the mouse cursor. Sometimes theres a blank spot behind it.

kurt belgrave (trinikrono) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We are sorry that we do not always have the capacity to look at all reported bugs in a timely manner.
There have been many changes in Ubuntu since that time you reported the bug and your problem may have been fixed with some of the updates. It would help us a lot if you could test the current Ubuntu development version (10.10). If you can test it, and it is still an issue, we would appreciate if you could upload updated logs by running apport-collect <bug #>, and any other logs that are relevant for this particular issue.

Changed in ubuntu:
status: New → Incomplete
kurt belgrave (trinikrono) wrote :

We'd like to figure out what's causing this bug for you, but we haven't heard back from you in a while. Could you please provide the requested information? Thanks!

kurt belgrave (trinikrono) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in ubuntu:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers