System not responding after booting Jaunty Live CD (NV28)

Bug #365902 reported by Jürgen Mertens on 2009-04-24
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

I've just tried to install the i386 version of Ubuntu 9.04 on an older PC with:
- Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHzIntel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
$ lspci
00:00.0 Host bridge: Silicon Integrated Systems [SiS] 645xx (rev 02)
00:01.0 PCI bridge: Silicon Integrated Systems [SiS] Virtual PCI-to-PCI bridge (AGP)
00:02.0 ISA bridge: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS963 [MuTIOL Media IO] (rev 04)
00:02.1 SMBus: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS961/2 SMBus Controller
00:02.3 FireWire (IEEE 1394): Silicon Integrated Systems [SiS] FireWire Controller
00:02.5 IDE interface: Silicon Integrated Systems [SiS] 5513 [IDE]
00:02.7 Multimedia audio controller: Silicon Integrated Systems [SiS] AC'97 Sound Controller (rev a0)
00:03.0 USB Controller: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 1.1 Controller (rev 0f)
00:03.1 USB Controller: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 1.1 Controller (rev 0f)
00:03.2 USB Controller: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 1.1 Controller (rev 0f)
00:03.3 USB Controller: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 2.0 Controller
00:04.0 Ethernet controller: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS900 PCI Fast Ethernet (rev 91)
00:07.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8185 IEEE 802.11a/b/g Wireless LAN Controller (rev 20)
00:08.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7134/SAA7135HL Video Broadcast Decoder (rev 01)
00:0a.0 Communication controller: Intel Corporation 536EP Data Fax Modem
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV28 [GeForce4 Ti 4200 AGP 8x] (rev a1)

Although Ubuntu 8.10 was working fine there, Ubuntu 9.04 does not even start from Live CD.
Booting in "save graphic mode" does not help. During startup of xorg, the PC switches to black and afterwards,
you can no longer switch to a virtual console or even reboot the machine by pressing: <Ctrl>-<Alt>-<Del>.
So I'm not able to append any logfiles. Sorry.

Monkey (monkey-libre) on 2010-03-22
tags: added: jaunty
Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.
Is this bug reproducible with the latest Lucid packages ?
Tanks in advance.

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.
Is this bug reproducible with the latest Lucid release ?
Tanks in advance.

Changed in ubuntu:
status: New → Incomplete
Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

 Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This bug did not have a package associated with it, which is important for ensuring that it gets looked at by the proper developers. You can learn more about finding the right package at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage .

When reporting bugs in the future please use apport by using 'ubuntu-bug' and the name of the package affected. You can learn more about this functionality at https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs.

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We'd like to figure out what's causing this bug for you, but we haven't heard back from you in a while. Could you please provide the requested information? Thanks!

Fabio Marconi (fabiomarconi) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in ubuntu:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers