Installation problem with Acer Travelmate 292 Lmi with Version 5.04 for Intel x86 CD

Bug #23362 reported by neoda on 2005-10-06
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Medium
Unassigned

Bug Description

I'm trying to install the Hoary Hedgehog version of Ubuntu onto my laptop. The
cd boots, but the first signs of a problem are with the image at the point where
it says 'Press F1 for help or ENTER to boot' has two large black lines through
it covering about half of it. I then hit Enter and lines of text run up the
screen, approximatly four lines after it says 'pci ok' it changes to a black
screen, a pieve of text flashes on it to quick for me to see and then the black
screen remians. I gave it 2 1/2 hours to sort itself out. My compute is running
Windows XP Pro, and the significant specs I know are

Pentium M 1.5 GHz
Intel 855PM chipset
ATI Mobility Radeon 9700 64 mb VRAM
ATA/100 HDD
512mb SDRAM

I have tried the server side installation and the master installation, and both
suffer from the same problem

Matt Zimmerman (mdz) wrote :

Please try the new 5.10 release candidate and see if it works better for you:

http://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-announce/2005-October/000035.html

Vassilis Pandis (pandisv) wrote :

To the original reporter: Is this still an issue with 6.06 LTS (Dapper) ?

Vassilis Pandis (pandisv) wrote :

I'm closing this. If this is still an issue with Dapper/Edgy, please feel free to reopen the bug.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.