High CPU Usage

Bug #1885745 reported by Kurrey Consultancy Services on 2020-06-30

This bug report was converted into a question: question #691630: High CPU Usage.

6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

CPU Usage is 100% (1 cpu) by unknown process. The process cannot be detected by HTOP.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 18.04
Package: ubuntu-release-upgrader-core 1:18.04.37
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.15.0-108.109-generic 4.15.18
Uname: Linux 4.15.0-108-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia_modeset nvidia
ApportVersion: 2.20.9-0ubuntu7.15
Architecture: amd64
CrashDB: ubuntu
CurrentDesktop: ubuntu:GNOME
Date: Tue Jun 30 21:02:43 2020
InstallationDate: Installed on 2018-08-29 (670 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 18.04 LTS "Bionic Beaver" - Release amd64 (20180426)
PackageArchitecture: all
SourcePackage: ubuntu-release-upgrader
Symptom: release-upgrade
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Brian Murray (brian-murray) wrote :

Thank you for taking the time to report this issue and helping to make Ubuntu better. Examining the information you have given us, this does not appear to be a bug report so we are closing it and converting it to a question in the support tracker. We understand the difficulties you are facing, but it is better to raise problems you are having in the support tracker at https://answers.launchpad.net/ubuntu if you are uncertain if they are bugs. You can also find help posting your problem in the support forum of your local Ubuntu's community http://loco.ubuntu.com/ or asking at http://askubuntu.com. For help on reporting bugs, see https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs.

affects: ubuntu-release-upgrader (Ubuntu) → ubuntu
Changed in ubuntu:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related questions