Kubuntu wont install on my machine

Bug #185510 reported by jhend60 on 2008-01-24

This bug report was converted into a question: question #23902: Kubuntu wont install on my machine.

2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

I have a intel 82810 graphics card which is quite buggy. When I load kubuntu live cd ( i havent installed it yet) normally, the screen goes blank after loading, but when I use it in safe graphics mode with VGA, after loading, it shows a non-moving colour bar at the top of the screen. After that I can not do anything and do not see any movement so i have to reboot. I would really appreciate some help on this. Also, with my XP, when I originally installed it, it too would not load untill i downloaded and installed the driver in safe mode.

I have an Intel Celeron Processer, a PC about 6 Years old, 512 MB Ram, a CRT monitor, and the rest. I have spoken on the MIRC channels but noone seems to be able to help me. If anyone can help me come up with a solution, please email <email address hidden>.

PS i have a desktop PC.

jhend60 (jhend60) wrote :

BTW I have never used any linux distribution before, only windows, so if this is apparently really easy to fix dont blame me. Also, I have checked the CD for faults and there is none, and it is a brand new just downloaded version of Kubuntu Gutsy Gibbon.

jhend60 (jhend60) wrote :

The Pastebin page for this is now at http://paste.ubuntu-nl.org/53261/ and has more info.

I am converting this bug report into a Question in the Launchpad Answers system which is used for support requests. Hopefully someone there can help you with your situation.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related questions