Comment 14 for bug 1773597

Roy Kimbrell (roy-kimbrell) wrote :

Inserted a regular USB memory stick after the most recent update and a reboot. I always try this after an update in case something got fixed. The memory stick appeared on the desktop 4 minutes and 20 seconds after I inserted it. Too long, wouldn't you say?

I tried inserting my encrypted USB memory stick. Nothing happened after 7 minutes. Here's the dmesg stream:

[ 660.298830] usb 2-1.3: new high-speed USB device number 10 using ehci-pci
[ 660.416427] usb 2-1.3: New USB device found, idVendor=05dc, idProduct=a838
[ 660.416430] usb 2-1.3: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
[ 660.416432] usb 2-1.3: Product: USB Flash Drive
[ 660.416434] usb 2-1.3: Manufacturer: Lexar
[ 660.416435] usb 2-1.3: SerialNumber: AAAE359Y7BWXS1P7
[ 660.417374] usb-storage 2-1.3:1.0: USB Mass Storage device detected
[ 660.417629] scsi host6: usb-storage 2-1.3:1.0
[ 661.604039] scsi 6:0:0:0: Direct-Access Lexar USB Flash Drive 1100 PQ: 0 ANSI: 6
[ 661.604446] sd 6:0:0:0: Attached scsi generic sg2 type 0
[ 661.605782] sd 6:0:0:0: [sdb] 62517248 512-byte logical blocks: (32.0 GB/29.8 GiB)
[ 661.606942] sd 6:0:0:0: [sdb] Write Protect is off
[ 661.606946] sd 6:0:0:0: [sdb] Mode Sense: 43 00 00 00
[ 661.608069] sd 6:0:0:0: [sdb] Write cache: enabled, read cache: enabled, doesn't support DPO or FUA
[ 661.615900] sdb: sdb1
[ 661.619979] sd 6:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk
[ 683.875699] usb 2-1.3: USB disconnect, device number 10
[ 683.876481] sd 6:0:0:0: [sdb] Synchronizing SCSI cache
[ 683.876526] sd 6:0:0:0: [sdb] Synchronize Cache(10) failed: Result: hostbyte=DID_NO_CONNECT driverbyte=DRIVER_OK
[ 987.207732] usb 2-1.3: new high-speed USB device number 11 using ehci-pci
[ 987.715730] usb 2-1.3: device not accepting address 11, error -71
[ 988.780035] usb 2-1-port3: Cannot enable. Maybe the USB cable is bad?
[ 988.780161] usb 2-1-port3: attempt power cycle

No attempt to decrypt.