UMTS PCMCIA Huawei E620 does not works in 7.x (7.04 and 7.10)

Bug #172924 reported by spacemutron on 2007-11-29
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Brian Murray

Bug Description

hi!

this bug is a big problem for me and some other users of the BETAVINE umts-pcmcia-driver software in combination with our cards. the card makes a kernel panik (Pablo Marti from Betavine is one of the programmers, he can give you much more exactly informations about the detailed problem - im only a noob). everytime i'd like to use the card, i've got to start windows :( this is the last reason why i (and some others) have that OS!! help us to get a free system.... please :)

thank you for your quick help and sorry about the miserable error description...

spacemutron

PS: Betavine Adress: https://forge.vodafonebetavine.net/projects/vodafonemobilec/

description: updated
Brian Murray (brian-murray) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. The url you added to your bug report currently returns a 404 error. Could you please provide some more detailed information about the exact error message and bug? Thanks in advance.

Brian Murray (brian-murray) wrote :

We are closing this bug report as it lacks the information, described in the previous comments, we need to investigate the problem further. However, please reopen it if you can give us the missing information and feel free to submit bug reports in the future.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers