xubuntu Live - not able to get network to recognixe static IP

Bug #164656 reported by Daniel Schilling on 2007-11-23
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

the system is a Dell OptiPlex GX620 with nVidia 7100 PCIx card installed.
After live CD is runnng with full Desktop.
I call up network manager and change to static IP and type in IP Netmask gateway and DNS servers. and apply
I am unable to connect to the internet.
When I ping the gateway IP I get the "network Not available" msg.

Also during the first start from the CD the kybd is inactive at the boot options boot screen - then default install proceeds.
this bug was reported under "[Bug 164651] USB kybd not active at install screen" and applies to Xubuntu

Thanks
Daniel

Daniel Schilling (dbsdbs) wrote :

the NIC is a Broadcom Netxtreem 57xx 10/100/1000

Adam Niedling (krychek) wrote :

Which version of Xubuntu are you using? Is this still an issue?

Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to New. Thanks again!.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers