Fail playing avi files.

Bug #163958 reported by Diego Mosquera on 2007-11-20
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

Hi,

When I try to play an avi file in Totem or other player, the images appear whit lot of big pixel and with a color different from the real color. For example: the color skins of the human people are blue!

Before to install the new version I had not this problem... Well, I always had a poor resolution in comparison with a windows player, but the colors were good.

My graphic card is an ATI Radeon X1300 and my screen monitor is a SAMSUNG 226BW (is a 22' widescreen with 1680x1050 max resolution).

Excuse my bad english and thank you for your attention.

Best regards,

Diego Mosquera.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Tue Nov 20 03:05:29 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.10
ExecutablePath: /usr/bin/gnome-panel
NonfreeKernelModules: fglrx
Package: gnome-panel 1:2.20.1-0ubuntu1
PackageArchitecture: i386
ProcCmdline: gnome-panel --sm-client-id default1
ProcCwd: /home/nivenl
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=es_ES.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gnome-panel
Uname: Linux nivenl-desktop 2.6.22-14-generic #1 SMP Sun Oct 14 23:05:12 GMT 2007 i686 GNU/Linux

Diego Mosquera (niven-l69) wrote :
SK (stephantom) wrote :

This is most likely a problem with a graphics driver.
Please run gstreamer-properties, switch to the video tab and try out the different plugins for "Default output". When you're done, report back your results (what plugins produced good results, what produced bad results). Note that totem uses the gstreamer framework by default (unless you manually installed the totem-xine package). So please try out the different plugins with totem. VLC and others don't use gstreamer, so they won't be affected when you change something in gstreamer-properties.

Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers