Does not correctly umount LUKS partitions that lives together with a FAT partition

Bug #160301 reported by Sami Dalouche on 2007-11-05
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

/dev/sdb1 1 47060 378009418+ 83 Linux
/dev/sdb2 47061 60801 110374582+ b W95 FAT32

/dev/sdb1 is a LUKS partition, that is formated using ext3.

If I plug the /dev/sdb disk (USB disk), it recognizes the LUKS, asks me for my passphrase.
I can then unmount my partition, and remove the disk.

However, if I plug the disk again, it won't show up. (cryptsetup luksOpen manually DOES work though).

Sami Dalouche (sdalouche) wrote :

(Using Feisty)

Sami Dalouche (sdalouche) wrote :

and it's exactly the same on Gutsy

Michael Nagel (nailor) wrote :

is this still a problem? you should consider specifying a package so this bug gets some attention from the developers...

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to New. Thanks again!.

Sami Dalouche (sdalouche) wrote :

I checked with ubuntu 8.04, and everything seems to work fine. Great !

thank you,
sami

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers